Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری یونهاپ، به گفته مسئول وزارت راه کره جنوبی، آژانس هوانوردی سازمان ملل این هفته یک مجمع حقوقی بزرگ در سئول برگزار خواهد کرد که در آن حدود ۸۰۰ مقام از ۱۲ کشور در مورد راه های تضمین و بهبود ایمنی بخش هوانوردی جهانی در دوران پس از همه گیری بحث خواهند کرد.

سمینار حقوقی ۲۰۲۲ سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) از سه‌شنبه به مدت سه روز در سئول و همچنین از طریق تله کنفرانس که توسط وزارت راه، زیرساخت و حمل‌ونقل کره جنوبی میزبانی می‌شود، آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته مسئولان وزارت راه کره، در رویداد امسال که اولین جلسه برگزاری از زمان شروع همه‌گیری و ششمین نشست در نوع خود است، خوان کارلوس سالازار دبیر کل، مایکل گیل مدیر امور حقوقی آن و سایر چهره های کلیدی ایکائو، حضور خواهند داشت. طبق برنامه اعلام شده در طول برگزاری این نشست ها، شرکت‌کنندگان راه‌کارهایی را برای ارتقای بازیابی ایمنی صنعت هوانوردی جهانی از آغاز دوران کرونا با تمرکز بر سیاست‌ها و رویه‌های مربوط به بهداشت عمومی و اقدامات قرنطینه ای بررسی خواهند کرد.

همچنین نحوه تنظیم قوانین در مورد افزایش «اعمال غیرقانونی» مسافران و افزایش تهدیدات امنیت سایبری که هوانوردی غیرنظامی با آن مواجه است، در زمره مسائل مورد بحث خواهد بود.

به گفته این وزارتخانه، شرکت کنندگان همچنین در مورد تلاش های صنعت هوانوردی جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مسائل حقوقی هواپیماهای بدون سرنشین و سایر تحرکات هوایی بحث خواهند کرد.

کیم یونگ سونگ رئیس دفتر هوانوردی غیرنظامی این وزارتخانه، گفت: «انتظار می‌رود این سمینار به صنعت هوانوردی جهانی که به شدت تحت تأثیر همه‌گیری کرونا قرار گرفته است، جان تازه‌ای بدهد.»

او با ذکر این که امسال هفتادمین سالگرد پیوستن کره جنوبی به ایکائو است، افزود که حمایت قانونی این آژانس به کره جنوبی  کمک کرد تا در صنعت هوانوردی توسعه یابد.

کره جنوبی از سال ۲۰۰۱ هفت دوره متوالی عضو شورای ایکائو بوده و به دنبال یک دوره عضویت دیگر در نشست مجمع عمومی است که در ماه های شهریور و مهر در مونترال کانادا برگزار می شود. بر اساس داده های سازمان ملل، کره در سال ۲۰۲۰ از نظر حمل و نقل هوایی در رتبه پنجم جهانی قرار گرفت.

ایکائو که در سال ۱۹۴۷ به عنوان یکی از آژانس های سازمان ملل تأسیس شد، سیاست‌ها و استانداردهای ناوبری هوایی بین‌المللی را تنظیم می کند و ممیزی‌های انطباق و سایر نقش‌ها را با هدف تضمین ایمنی جهانی هوانوردی غیرنظامی و افزایش ظرفیت و کارایی سیستم انجام می‌دهد.

برچسب‌ها کره‌ جنوبی سازمان ملل متحد شهر تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی سازمان ملل متحد شهر تهران کره جنوبی سازمان ملل متحد شهر تهران هوانوردی غیرنظامی هوانوردی جهانی صنعت هوانوردی سازمان ملل کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی به ابعاد هولناکی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه اشاره کردند.

کارشناسان سازمان ملل متحد اعلام کردند: روی پیکرهایی که در گورهای دسته‌جمعی دو بیمارستان ناصر و شفا در برهه اخیر پیدا شدند، علائم شکنجه پدیدار شده است. همچنین برخی موارد احتمالیِ زنده‌به‌گورشدن افراد نیز دیده شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: نسبت به گزارش‌های پیاپی از تعرض جنسی و خشونت علیه زنان، دختران و بانوان اسیر نزد نیروهای اسرائیلی ابراز انزجار می‌کنیم.

کارشناسان سازمان ملل متحد بیان کردند: کابینه اسرائیل در موارد پیاپی در اجرای تحقیقات مستقل، سالم و کارآمد در خصوص جنایت‌های اعلام‌شده ناکام بوده و شکست خورده است.

در ادامه این گزارش ذکر شده است: ما نسبت به هدف قراردادن زنان از سوی اسرائیل با چنین حملات وحشیانه، کورکورانه و نامتناسبی، احساس وحشت می‌کنیم.

این کارشناسان تاکید کردند: روزانه بیش از ۱۸۳ زن بدون هرگونه ماده مُسَکنی زایمان می‌کنند. این در حالی است که صدها نوزاد نیز به دلیل کمبود برق برای راه‌اندازی دستگاه انکوباتور نوزاد (دستگاه نگهداری از نوزادان نارس) جان خود را از دست می‌دهند.

کد خبر 6098694

دیگر خبرها

  • کنفرانس خبری رییس سازمان انرژی اتمی و مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
  • نشست خبری گروسی و رئیس سازمان انرژی اتمی آغار شد
  • بررسی روند تقویت همکاری‌های دوجانبه ایران و آژانس در دیدار گروسی با اسلامی
  • ارتش اسرائیل رسما آغاز مرحله عملیات زمینی به شرق رفح را اعلام کرد
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود